Film

Någon film på den lilla röda har jag inte, det finns inte så mycket att visa upp ännu... ;-) Men äntligen (vid snart 3års ålder) har jag börjat ta tag i något som ska likna fotposition hos Benny. Kommentera gärna hur det ser ut, jag är ju så okunnig när det gäller lydnad! Och slå av ljudet för att skona era öron... Annars har vi tränat minst ett ordentligt freestylepass om dagen, flytet är långt ifrån bra men vi ska nöta på, så småningom ska det ge med sig.

Nu ska jag och Peter ha fredagsmys! Trevlig helg.

23e Mars

Bloggtorka! Men i hundvärlden händer det grejer! Zakk har varit på sin första utställning, han fick en etta, hp samt blev BIR och BIS valp med superkritik på både utséende och mentalitet! Så jäkla roligt.

Om ungefär 3 veckor ska vi (jag, jenny och hundarna) hålla uppvisning i Kalix galleria i freestyle, jag har slipat ihop ett nytt program på 2,30 minuter så vi ska se om vi är startklara med det redan då. Det nya programmet är helt i motsats till vårat gamla så det ska bli superintressant att träna. Veckan efter kommer vi även hålla en grundkurs i freestyle. Mycket roligt har vi framför oss och motivationen att träna rinner över! Det blir mycket träning närmsta tiden vilket passar utmärkt då den lilla brunvita haft tassarna och huvudet uppe i det blå nu på senaste tiden. Tills vi ses igen får ni få läsare ha det fint.

RSS 2.0